Harjoitus sekä kilpailumaksut kaudella:

 

 

Kilpa 1 (FT/FJT)

Kilpa 2 (JCT/FUTURE)

Harraste 1

Harraste 2

Aloittelijat

Talvimaksu €

330

330

220

180

120

Kesämaksu €

170

170

220

180

120

Kilpailujen omavastuu/kisa

50

40

YHTEYSTIETOLOMAKE HARJOITUSRYHMIIN
Yhteystietolomake (doc,pdf) palautetaan valmentajalle / 
seuran toimistolle joko postitse tai sähköpostitse.

Osoitteet löytyvät lomakkeen yläreunasta.

Ajo-ohje TalviTarinaan

Ajoreitti on Siilinjärveltä Maaningan tietä 1 km, josta va­­semmalle viitta: KUMPUNEN, jota ajetaan n. 500 m kääntyen seuraavaksi vasemmalle (viitta: TalviTarina). 
TalviTarinan portit pidetään auki koko talven ja pysäköinti piha-alueelle merkityille paikoille.

Golf on edullinen laji nuorille

Golf on lajina edullisempi kuin moni osaa arvatakaan. Esim. alakouluikäiset pelaavat huoltajan seurassa aivan ilmaiseksi. Riittää, että olet seuran jäsen (80€) ja green card on suoritettu. Nuorimpien juniorien harjoituksiin pääset koko kesäksi jo 120 eurolla. Katso lisää.

Tarinan valmennustoiminta

Kaudella valmennusta annetaan viidessä eri ryhmässä. Näin pystymme tarjoamaan laadukkaan perusvalmennuksen kaikille junioreille. Lisäpanostusten myötä olemme voineet kohdentaa enemmän ohjaajia myös nuorimpien junioreiden valmentamiseen. Yksi tärkeimmistä asioista valmennuksessa on se, että voimme tarjota ohjausta riittävän pienissä ryhmissä ja tätä kautta oppiminen myös tehokkaampaa.

Ammattivalmentajien myötä tarinalainen valmennus on korkealla tasolla. Tarinan päävalmentaja PGA Pro Janne Eskola on palkittu kahdesti vuoden valmentajana Savossa. Suomen PGA palkitsi Janne Eskolan Teaching professional of the year -palkinnolla. Hänen lisäkseen koulutetut ohjaajat luovat laadukkaan pohjan ohjaukselle ja valmennukselle.

 

Harjoitusryhmät

Aloittelijat - Golfkerho

Aloittelijoiden ryhmä on tarkoitettu alle 10-vuotiaille vasta-alkajille. Ryhmän ohjauksessa ja valmennuksessa painopiste on perusliikuntataitojen kehittäminen ja niiden hyödyntäminen golfin pelaamisessa. Harjoitukset pidetään talvikaudella Talvitarinassa ja kesäkaudella Tarinassa.

Harrasteryhmä 2

Harrasteryhmä 2 on tarkoitettu tasoituksella 36 – 54 pelaaville. Harjoittelun painopisteenä on monipuolisuus ja golfin pelaamisen perustaitojen omaksuminen. Harjoitukset pidetään talvikaudella Talvitarinassa ja kesäkaudella Tarinassa.

Harrasteryhmä 1

Harrasteryhmä 1 on tarkoitettu alle 36 tasoituksella pelaaville ja ryhmä toimii siirtymäryhmänä kilparyhmiin sekä valmennusryhmänä niille, jotka eivät ole kiinnostuneita kilpailemisesta. Harjoittelu on tavoitteellisempaa ja painopisteenä lajitaitojen kehittäminen. Harjoitukset pidetään talvikaudella Talvitarinassa sekä Rauhalahdessa ja kesäkaudella Tarinassa.

Kilparyhmät  1 & 2 (FT/ FJT/ JCT -ryhmä sekä FUTURE-ryhmä)

Linda Haara voitti alle 18-vuotiaiden SM-kultaa

Kilparyhmissä harjoittelu on tavoitteellista ja tähtää kilpailemiseen sekä kansallisilla  toureilla, että kansainvälisissa kilpailuissa. Ryhmät jakaantuvat tasoituksen ja taitojen mukaisesti. Kilparyhmien harjoitteluun liittyy olennaisena osana myös fyysinen harjoittelu, joka toteutetaan ohjatusti ammattilaisen valvonnassa. Harjoitukset pidetään  talvikaudella Talvitarinassa sekä Rauhalahdessa ja kesäkaudella Tarinassa. Kilparyhmiin valinta tapahtuu ohjaajien ja valmentajien suositusten mukaisesti. 

 

AK-stipendirahasto

Rahaston tarkoitus on tukea kyvykkäitä Tarinagolf ry:n nuoria golfinpelaajia, kerran vuodessa myönnettävien stipendien muodossa. Stipendit myönnetään hakemusten perusteella ja jaetaan TarinaGolf- yhteisön syyskokouksen yhteydessä.
Lisätietoja stipendistä.