Oikotie onneen?

Muistutus siitä että golf on peli josta ei koskaan tule valmiiksi. Aina on jotain opittavaa ja kehitettävää. Pelin osa-alueet muuttuvat ajan saatossa ja niitä on huollettava. Sitten vain pidetään pelin eri osa-alueet kasassa. 

Nykyään kuitenkin yhä useammin näkee pelaajia jotka hakevat pelinsä pelastajaa välineistä! Joka vuosi golfaajat käyttävät miljardeja ja miljardeja varusteisiinsa. Valitettavan suuri osa investoidaan välineisiin jotka eivät koskaan kohtaa pelaajan tarpeita. 

Ihmemailat, mainoksissa luvataan kaikenlaista. Suorempia, pidempiä ja toistettavampia lyöntejä. Pelaajat hehkuttavat välineitä, mutta muistakaa että mailat on mittatilaus työnä rakennettu heidän tarpeisiinsa. Hehkutukset ovat varmasti totta, mutta onko niillä mitään tekemistä sinun peliisi ja lyöntiisi. Tiedätkö mitä tarvitset? Esim. varsijäykkyyden, varsipituuden ja lavankulman täytyvät kohdata pelaajan tarpeisiin.

Edelleen maailmassa kierroskeskiarvo miehille on 97 lyöntiä ja naisille 114 lyöntiä. Kaikille pelaajille yhteensä 100 lyöntiä. Vain 6 % miehistä ja 1 % naisista rikkoo 80 säännöllisesti. Ja alle 0.1 % kaikista pelaa paariin. 

Iso osa viime vuosien kehityksistä golfmailoissa menee ihan hukkaan suurimmalta osaa pelaajia. Ne yksinkertaisesti tuhotaan myymällä vääriä lapakulmia ja varsia, kyseiselle pelaajalle.