Sopivat välineet

Oikeanlaisilla välineillä on merkitystä, sillä niillä saadaan lisää helppoutta ja nautintoa peliin. Osa välttyisi näin myös joiltakin turhautumisilta ja jopa mahdollisilta lopetusajatuksilta. Siksi kirjoitankin aiheesta!

Tämän jutun tarkoituksena ei ole kannustaa tai jarrutella välineiden hankinnassa, vaan herättää teidät hetkeksi miettimään mitä teillä on ja onko ne palvelleet teitä haluamallanne tavalla? Mutta jos sitten ostatte, niin ostakaa itsellenne sopivat välineet.

Joka päivä vastaani tulee pelaajia jotka kantavat itselleen sopimattomia mailoja. Ja siten nämä välineet eivät helpota omistajan peliä, päinvastoin. Valintakriteerinä on ollut merkki, hinta, hyvin markkinoitu mainos tai joku suositus. Saatkin tästä hieman faktaa.

Olisi tärkeää saada optimoitua pallon maksimaalinen lentomatka. Pallo on tärkeää saada optimaalisessa nousukulmassa ilmaan suhteessa lähtönopeuteen. Näin saadaan maksimaalinen ilmalento. Varsinkin kun väylillämme on ollut pitkähkö heinä jossa pallo ei rullaa, ja jos se on vielä kosteaa. Entäpä esteiden ylitykset!

Rakentaessa sinulle mailan joudun ottamaan huomioon lähemmäs toistakymmentä kohtaa optimoidakseni välineiden istuvuuden sinulle. Ymmärrettävästi tämä tulee siis olemaan vain pieni pintaraapaisu välinetiedon valtameressä ja siksi haluan käsitellä vain muutamia helposti ymmärrettäviä asioita. Välineet, oma mielenkiintoinen maailmansa…Käsittelyn alle otetaan tiuhimpaan vaihdettu maila.